Lamtumirë Erin

Këtu është një udhë unë regjistruar pak kohë prapa në kitarë (në rregull, në kitarë elektrike me bateri shumë dhe disa tingujve të tjera për masë të mirë) e një mendje të shëndoshë irlandez që kam gjetur në një grumbull të muzikës sime violinë fletë mendje. Në fiddlers mia fakebook ajo është e shënuar si një titull alternativ për lamtumire në Irlandë. Por të gjitha regjistrimet e lamtumirës në Irlandë që kam dëgjuar janë një melodi të ndryshme se këtë version të Lamtumirë deri Erin. Në çdo rast ata janë të dy rreth ofertave lamtumirë ujdhesë e gjelbër, si paraardhësit e mi, Bridget dhe Patrick Early bëri diku rreth vitet 1840 vona gjatë kulmin e urisë së patates irlandeze kur e bëri rrugën e tyre në Amerikë me vela anije nga Liverpool në Nju Jork Qyteti.

Lamtumirë Erin

Lamtumirë Erin Sheet Music

Samsung Marrja Pjesë për Apple

Pra, tani atje do të jetë patate të skuqura Samsung AP në pajisjet iOS? Korea Times raporton se Apple përzgjodhi Samsung mbi TSMC. Sa ironike pas luftërave botërore infringement patentë që kanë shkuar në mes Apple dhe Samsung.
Samsung Electronics dakord me Apple për të prodhuar procesorë aplikimit (APS) nga viti i ardhshëm për iPhone dhe iPad, thanë burimet e hënë.
Samsung ka treguar se ajo do të prodhojë disa mostër 14 patate të skuqura NM për një klient të paidentifikuar dhe kanë në plan për të prodhuar sasi të prodhimit të patate të skuqura AP fillim të vitit të ardhshëm. Raporti Korean Times thotë se Samsung do të fillojë prodhimin e patate të skuqura [...] Continue Reading ...

Rregullat Havai kimo-së

Një nga të preferuar bluza e mi (dhe unë dua t-shirts BTW) është një që unë kap në Hawaii.

RREGULLAT HAWAIIAN Kimo'S

Kurrë gjykojë një ditë nga moti.

Gjërat më të mira në jetë nuk janë gjëra të.

Them të vërtetën - ka më pak për të kujtuar.

Flisni butë dhe të veshin një këmishë me zë të lartë.

Qëllimet janë mashtruese - shigjeta unaimed nuk mungon.

Ai që vdes me shumicën e lodrave - ende vdes.

Mosha është relative - Kur ju jeni mbi kodër që ju të vini deri shpejtësi.

Ka 2 mënyra për të qenë i pasur: Bëni më shumë ose më pak të dëshirojnë.

Bukuria është të brendshme - Looks do të thotë asgjë.

No Rain - No Rainbows!

Eastman i drejtë Bass

Kam blerë një bas të dyfishtë Samuel Eastman disa muaj më parë. Që unë ka qenë një lojtar bas elektrike deri më tani, unë kam qenë duke punuar për të mësuar se si të luajë në një të drejtë këta muajt e fundit. Ajo është një model VB90, e cila është një hap deri nga bas nivel hyrje VB80 dhe ajo ka një top të gdhendur plotësisht bredh. Kam marrë një marrëveshje të madhe në çmim si dyqan kishte mislabeled aksidentalisht atë dhe ata ishin mjaft të mira për të nderuar çmim më të ulët. Më poshtë është një përmbledhje e bas nga faqja e produktit dhe më poshtë është një shkurtër [...] Continue Reading ...

Muzikë Live Update

Unë vetëm kam kthyer nga një pushim në Hawaii. Wow, unë me të vërtetë nevojë për atë. Çfarë një shtet i bukur. Unë hëngra aq shumë tacos "Moco Loco" dhe peshkut dhe të kërkuar për të ulur në 85-shkallë të ujit në Waikiki përgjithmonë. Kjo është deri në Hurricane Ana vendosi për të synuar shkurtimisht Hawaii. Për herë të tretë këtë vit, ishujt arritur të shmangur marrjen e goditur. Ne lutemi Perëndia do të vazhdojnë të ofrojnë këtë lloj të mbrojtjes në të ardhmen për njerëzit që jetojnë atje në këtë vend të veçantë.

Unë jam i ngazëllyer për të luajtur muzikë live, songwriting dhe regjistrimin përsëri. Unë nuk e di pse unë përfundoi [...] Continue Reading ...